Tunikor i stora storlekar

Visst vill du också bära plagg som är smickrande för din figur? Kläder som framhäver det du tycker bäst om hos dig själv och som får dig att känna dig stark och stolt. Bekväma lättburna klädesplagg som tar dig rakryggad genom dagen utan att skava och klämma åt på ett endaste ställe.

En tunika är en överdel som fås både ärmlös, kortärmad, långärmad och med trekvartsärm. Vanligast är att tunikan är ett något längre plagg, oftast slutar tunikan strax under baken men finns förstås att få i både längre och kortare varianter. Ärmarnas utseende varierar också, de kan fås riktigt snäva men också vida och fladdrande och naturligtvis allt däremellan. Båtringning, v-ringning, snörning eller något helt annat, det finns något för alla när det kommer till tunikor.

Klädsamt och praktiskt

Plagget kan bäras året runt då det finns i många olika material och utföranden, allt från mysig värmande ull till lätt skir chiffong. Du kan bära plagget som sådant eller över ett linne eller under en väst, du bestämmer själv vilken kombination som passar dig bäst. Att kombinera en tunika med en snygg scarf, ett uttrycksfullt halsband eller en maskulin klocka, valet är ditt, stilen är din!

Tryggt med tunika

En del av oss som har en fylligare kropp är tyvärr bekanta med det faktumet att kläder kan sitta illa. Böjer vi oss kan det uppstå en glipa mellan blus och byxa, sätter vi oss ner kan det strama åt kring magen, passar toppen på en viss del av kroppen ser den märklig ut någon annanstans och liknande. Det här är ingen rolig känsla att ha! Ge tunikan en chans så blir det ändring på det här! Välj en modell som passar din kropp så är du såld för alltid. Det är viktigt att du känner dig trygg i de kläder du bär så att du kan fokusera på något helt annat än illasittande kläder. Tunikor kan du köpa här men också på många andra platser på nätet.

Små detaljer

När du ska köpa dig en tunika, tänk då på detaljerna, det är nämligen de som kan hjälpa eller stjälpa helhetsintrycket. Först och främst, fundera över vilken stil som är din, elegant och diskret, excentrisk och färgstark, tuff och rockig eller kanske något helt annat. Tänk sedan på vad det är som brukar kunna ställa till trassel då du köper kläder, stramar överdelar ofta kring dina överarmar, välj då en tunika med vidd just där.

Får din mage inte riktigt plats i topparna du brukar köpa, titta då efter en tunika med veck högt upp i ryggen eller framtill som gör att det finns extra plats för magen. Har du en stor byst som gör att kläderna sitter lite säckigt på resten av kroppen då de passar runt bysten, välj en något mer skräddad tunika med insnitt. Sitter kläderna bra förutom kring höfterna, se då till att tunikan du väljer har slitsar i sidorna som ger dig mer rörelsefrihet. Vill du dra uppmärksamheten till något visst så placera fokus där genom att välja en tunika med exempelvis en intrikat snörning upptill, då söks blicken automatiskt dit.