Tråkig söndag? Inred bostaden

Söndagar är för många en dag då vila och lugn står i fokus, men andra vill se till att få ut så mycket av helgens ledighet som möjligt. På söndagar är man fortfarande ledig (de allra flesta), men man har vetskap om att en ny arbetsvecka snart står utanför dörren. Att hitta på en bra söndagsaktivitet är därför inte det lättaste. Det ska vara något som är roligt, produktivt, men som samtidigt inte är för energikrävande – varför inte ändra inredning i bostaden?

Du behöver inte åka iväg och köpa ny inredning om du inte själv vill. Vi är säkra på att du har en hel del hemma som du redan kan använda dig av. Med hjälp av snygga ramar i storlek 50×70 kan du t.ex. skapa en helt fantastisk tavelvägg på den där tomma väggytan som du alltid funderat på vad du ska göra med. Har du överbliven färg hemma kan du måla väggar såväl som snickerier eller så pyntar du den tråkiga byrån och gör den snygg och personlig.

Små medel – stor förändring

Med de allra minsta medel kan du skapa stor förändring och hur skönt skulle det inte kännas att börja den nya veckan med att fräscha upp ditt hem? Färg är som sagt ett mycket snabbt och enkelt sätt att skapa stor förändring, men du kan även använda dig av tyger såsom nya gardiner, filtar eller nya överdrag till soffkuddarna.

Vill du skapa en större förändring så kan du naturligtvis behöva inhandla nytt. IKEA är en storfavorit för många som vill köpa ny inredning, men du kan också besöka loppmarknader eller second hand-butiker om du vill kunna komma undan billigt och dessutom vara miljövänlig.